trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,88
Zeer goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Met rubber

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

4 Artikelen

Borstelmat rubber
523,00 432,23
Leverdatum berekenen...
Aanloopprofiel voor borstelmat
46,00 38,02
Leverdatum berekenen...
borstelmat rubber
309,00 255,37
Leverdatum berekenen...
Borstelmat aluminium laag
389,00 321,49
Leverdatum berekenen...
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktermijn

Krijg je dagelijks veel bezoekers over de vloer en ben je op zoek naar een goede rubberen borstelmat? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. We hebben verschillende matten voor binnen en voor buiten.

Een borstelmat met rubber

De borstelmatten met rubber zijn ideaal voor elke entree waar grote hoeveelheden mensen overheen moeten lopen. Het rubber zorgt voor een perfecte antislip werking. De borstelmat heeft een schrapende werking, waardoor vuil van de schoenzool geschraapt wordt voordat een klant de zaak binnenloopt.

Ben je op zoek naar een borstelmat met een rubberen inleg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met trolleys, karretjes en rolstoelen kun je moeiteloos over deze borstelmatten rollen. Wil je er zeker van zijn dat er geen vuil meer mee naar binnen wordt gelopen, kijk dan eens bij onze borstelmatten met nylon borstels, deze hebben een nog grotere schrapende werking.

Toepassingsmogelijkheden borstelmat met rubber

  • Scholen
  • Winkels 
  • Restaurants

Een borstelmat die het beste bij jouw wensen past

Wij bieden op onze website diverse borstelmatten aan. Zo kun jij kiezen voor een exemplaar dat het beste bij jouw wensen past. Je kunt kiezen voor een entreemat op maat of eentje met een vaste afmeting. Ook kun je bij ons terecht voor borstelmatten met borstels of met stof.

Voetenveger FloorMAX ® 

Een voetenveger is ideaal voor onder andere sportclubs en bedrijven in de agrarische sector. De FloorMAX ® voetenveger kun je gemakkelijk mobiel gebruiken of je kunt ervoor kiezen om deze permanent te installeren.

Bij vragen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!